Schoonmaakbedrijf Nancy

 
 

Home  |  Schoonmaak Diensten  |  IndustriŽle reiniging  |  Werken bij Nancy  |  Contact

 
IndustriŽle reiniging

Schoonmaakbedrijf Nancy is gespecialiseerd in de reiniging en desinfectie van de productieafdelingen van onze opdrachtgevers in de vlees- en voedingsmiddelen industrie. Onze opdrachtgevers stellen hoge kwaliteitseisen aan de medewerkers die binnen de productieruimten werkzaam zijn. Tevens geldt dit ook voor de machines, materialen en de middelen die er gebruikt worden.

Reinigen binnen de vlees-voedingsmiddelen industrie is een specialistische tak van sport. Wij van Schoonmaakbedrijf Nancy beheersen dit specialisme als geen ander. Met onze jarenlange ervaring en ruime vakkennis op dit gebied hebben wij een concept ontwikkeld welke naadloos aansluit op uw wensen als opdrachtgever.

Waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen gelden strenge HACCP normen. Niet voor niets. Het niet op de juiste wijze uitvoeren van de reiniging- en desinfectie werkzaamheden kan tot rampzalige gevolgen leiden. Uw afnemers verwachten kwaliteit en uiteindelijk kan de gezondheid van de consument in het geding zijn. Secuur werken is voor u dus van het grootse belang. Dit geldt niet alleen voor uw productieproces.

Om bacteriŽle besmetting te voorkomen dient het gehele reinigen en vooral het laatste stadium van het proces de desinfectie optisch te gebeuren. Er hoeft maar ťťn micro bacteriebron aanwezig te zijn om alles teniet te doen. Als uit controle blijkt dat er nog een bacteriebron aanwezig is moet het hele schoonmaakproces opnieuw uitgevoerd worden. Nacontrole is uiterst belangrijk.

Niet alleen voldoet schoonmaakbedrijf Nancy vanzelfsprekend aan alle gestelde HACCP normen, maar wij voeren daar bovenop als enige altijd een extra nacontrole uit. Hierdoor kunt u aan uw afnemers bijvoorbeeld een houdbaarheidstermijn van zes maanden garanderen.

Een constante hoge kwaliteit en een lange houdbaarheid zorgen ervoor dat een merk succes heeft en verzekeren u het vertrouwen van de klanten, uw afnemers. Optimale industriŽle hygiŽne in de levensmiddelen industrie is hiervoor van cruciaal belang.
 
 
Omdat het niet alleen om optisch schoon gaat ....

Tel: 010 262 49 66  -  Mail: info@nancyschoonmaak.nl


© Schoonmaakbedrijf Nancy BV | 010 Webdesign